Uutiset


Lendiron toimittaa rahoitusjärjestelmän Baltian maihin

Fresh Finance OÜ:lle

01.06.2021

Lendiron toimittaa rahoitusjärjestelmän Fresh Finance:lle Baltian maihin. Järjestelmän käyttöönotto aloitetaan Liettuassa ja laajennetaan myöhemmin kuluvan vuoden aikana Latviaan ja Eestiin. Lendiron Platformin avulla asiakkaamme automatisoi asiakkaiden lainanhallinnan elinkaaren aina velan hakemisesta lainan takaisinmaksuun asti. Fresh Finance kuuluu Plus Plus Capital konserniin joka on Baltian suurimpia yksityishenkilöiden rahoittajia.

 

Lendiron toimittaa sijoittajapalvelun Foodiq Oy:lle sekä Tärkeät Tekijät Oy:lle

10.05.2021

Lendiron toimittaa sijoittajapalvelun Foodiq Oy:lle ja Tärkeät tekijät Oy:lle. Palvelun avulla asiakkamme pystyvät hallinoimaan omia rahoituskierroksiaan digitaalisesti. Yhtiöihin ja heidän avoinna oleviin rahoituskierroksiin voitte tutustua www.foodiq.fi ja www.tarkeattekijat.com sivuilla.

 

Etsimme jälleen lisää osaajia! Haemme kahta (teknistä) projektipäällikköä Helsinkiin tai Kuopioon

4.5.2021

Etsimme kasvavan asiakasmäärän johdosta lisää projektipäälliköitä Helsingin tai Kuopion toimipisteisiimme. Liity mukaan kasvavaan 53 heengen tiimimmee neljässä maassa! Rekrytoinnissa apuna toimii partneriimme Henrico Digital Oy. Tarkempi ilmoitus ja haku linkin kautta: https://henrico.fi/fi/technical-project-manager-for-lendiron/

 

Ensimmäiset osingot maksuun

6.4.2021

Lendironin 83:lle sisjoittajalle on maksettu osingot tänään 6.4.2021. Seuraava osingonmaksupäivä on 5.7.2021. 

B-sarjan osakkeellee maksetaan 9% vuosittainen  osinko neljä kertaa vuodessa. Tasainen kasssavirta sijoituksesta on erinomainen tapa säästää pitkäjänteisesti ja passiivineen tulo sijoituksesta on monille sijoittajille työkalu tehdä jatkosijoituksia tai tehdä arjeen hankintoja. Laita raha tekemään töitä puolestasi!

Osakeannissa on vielä tilaa uusille sijoittajille!

 

B-sarjan osakeanti on lähtenyt vauhdilla käyntiin

16.2.2021

Lendiron Group:n B-sarjan osakeanti on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Ensimmäisen viikon aikana 46 sijoittajaa merkitsi osakkeita 450.000 eurolla.

Uusi toimipiste ja tytäryhtiö Sveitsiin

12.2.2021

Kasvustrategiamme mukaisesti jatkamme laajentumista Keski-Eurooppaan. Perustimme tytäryhtiö Lendiron Group AG:n ja avasimme toimipisteen Zug:n kauniisiin vuoristomaisemiin. Tulemme rekrytoimaan Sveitsiin myynnin ammattilaisia ketkä palvelevat asiakkaitamme saksankielisissä maissa. Sveitsiläisillä yhtiöillä on myös suuri vaikutus suomalaiselle yhtiölle Euroopan ulkopuolisessa SaaS-palveluiden myynnissä, sillä niin Aasiassa kuin USA:ssa luotetaan Sveitsiläiseen osaamiseen.

 

Lendiron Group nyt sijoittalle - tule mukaan!

1.2.2021

Suomalainen Lendiron Group on noussut vauhdilla finanssiteknologian edelläkävijäksi. Toimiva johto osti syksyllä 2020 pääomasijoittajalta Nettitieto Oy:n ja Helsinkiläisen King Muffin Oy:n. Myyjä Top Finance Oy keskittyy jatkossa suomalaisten yritysten rahoituspalveluiden tarjontaan. Konsernista muodostui 50 henkeä työllistävä finanssiteknologiaa SaaSpalveluna myyvä Lendiron Group. Lendiron on Suomessa rahoitusjärjestelmien markkinajohtaja. Suurimmat asiakkaat ovat tunnetut rahoitus- ja perintäyhtiöt sekä vähittäiskaupan pörssiyhtiöt. Varsinkin verkkokaupan räjähdysmäinen kasvu ja kansainvälinen kysyntä antavat mahdollisuuden kannattavalle kasvulle.